© Instagram

De dochter van David Bowie en Iman is 17 geworden en ziet er nu zo uit

Het liefdesgeluk tussen David Bowie en Iman werd in 2000 bekroond met de geboorte van Alexandria Zahra Jones, hun enige kind samen. Vandaag is het kleine meisje van toen al een flink opgeschoten puber. Dat weten we dankzij een foto die het voormalige topmodel op Instagram zelf deelde van haar jarige dochter.

flb

Het gebeurt niet al te vaak dat Iman echt foto's deelt uit haar privéleven. Dat ze wel een foto van haar zeventienjarige dochter postte om haar gelukkige verjaardag te wensen, was dan ook uitzonderlijk. Alexandria Zahra Jones, die ook wel Lexie wordt genoemd, is ondertussen al een flinke jongedame geworden. In de foto heeft ze lange, rood gekleurde krullen en draagt ze een septum piercing.

Lexie werd geboren in 2000, acht jaar na het huwelijk van David Bowie en Iman. Ze was zijn tweede kind, want hij had uit zijn eerder huwelijk met Angie Bowie ook al zijn zoon Duncan Jones (46). Ook voor Iman was het haar tweede kind. Zij had al dochter Zulekha (39) die ze kreeg in een vorig huwelijk met Spencer Haywood.

"Ik denk altijd aan jou"

Na de geboorte van Lexie koos Bowie meer voor een leven achter de schermen en ging hij zich focussen op haar opvoeding. En dat heeft hij met verve gedaan, want onlangs nog deelde zijn dochter zelf een foto van haar en haar vader waaruit haar dankbaarheid bleek. ""Ik denk elke seconde van elke dag aan jou en je bent alles wat ik nodig heb. Ik hou van je", klonk het in het bijschrift. Het is ondertussen alweer van 10 januari 2016 geleden dat de rasartiest overleed aan kanker.

 

The Queen of my heart Lexi Jones at 17 years old! #selfportrait #LexiLove

Een bericht gedeeld door IMAN (@the_real_iman) op

 

Een bericht gedeeld door Lex (@lexlex.jonesy) op

 

I think about you every second of every day and you're all I need. I love you?

Een bericht gedeeld door Lex (@lexlex.jonesy) op

Vastgoed

Jobs in de regio