© Isopix

Zo slaagt prins Harry er telkens in Meghan stiekem op te pikken van de luchthaven

Prins Harry (32) gaat geen moeite uit de weg om zijn geliefde Meghan Markle (36) zoveel mogelijk te kunnen zien. Zo is hij haar blijkbaar al maandenlang stiekem gaan ophalen op de luchthaven zonder dat de pers daarvan op de hoogte was. Een anonieme bron, die op de luchthaven van Heathrow werkt, heeft nu echter uit de biecht geklapt.

flb

In het prille begin van hun relatie werd Meghan Markle in de Londense luchthaven Heathrow enkele keren belaagd door paparazzi. Dat bleek de 'Suits'-actrice maar niets te vinden en dus bedacht prins Harry een plannetje zodat ze stiekem zou kunnen landen en de fotografen niet op de hoogte zouden zijn van haar komst.

De Britse tabloidkrant Daily Express zou nu echter via een luchthavenmedewerker te weten gekomen zijn hoe dat plannetje precies in zijn werk gaat. Zo gebruikt de prins blijkbaar zijn macht om te verhinderen dat zijn geliefde langs de paspoortcontrole en douane moet passeren, maar dat is niet alles.

"Harry beschikt over een politie-escorte en wacht telkens in een zwarte Audi RS6 op de tarmac. Hij wordt ook vergezeld door een bodyguard. Meghan heeft meestal enkel handbagage mee en als ze toch een reiskoffer meebrengt dan wordt die als laatste ingeladen zodat er niet lang naar gezocht moet worden", vertelt de anonieme bron. "Alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen worden al vooraf of tijdens de vlucht zelf genomen zodat ze recht van het vliegtuig in Harry's auto kan stappen."

NIET TE MISSEN