© Jan Van der Perre

James Cooke had op een wel heel speciale plaats seks

Tv-presentator James Cooke heeft er al een pittig seksleven opzitten. De vreemdste plek waar hij het ooit heeft gedaan? “Tussen de beesten in de Zoo van Antwerpen, met een vroeger lief”, vertelt de bekende Vlaming in een intiem interview met Humo.

mrra

“Ik was met een vroeger lief tijdens een première in de Koningin Elisabethzaal (die aan de Antwerpse Zoo grenst, red.). We zijn naar buiten geglipt en we hebben het daar in de struiken gedaan. Tussen de apen en de flamingo’s”, bekent Cooke in Humo.

Darkroom

Nu is de spring-in-’t-veld 32 jaar oud en dolgelukkig met zijn partner Dorian (23). Maar als twintiger experimenteerde Cooke volop. “Ik heb toen ook eens een darkroom bezocht. Dat wou ik eens geprobeerd hebben. In een homoclub in Antwerpen heb ik toen als mijn moed bij elkaar geraapt en ben ik zo’n darkroom binnengestapt.”

Een grote fan van het concept was hij echter niet. “Ik vond het vooral akelig om in het donker opeens een hand aan mijn kruis te voelen frunniken. Toen ik de zaklamp van mijn gsm aanzette omdat ik toch íets wou zien, werd ik van alle kanten afgeblaft: ‘Doe dat licht uit!’ Ik ben toen maar weer naar buiten gegaan”, lacht Cooke.

Nu in het nieuws