Opbouw podia Maanrock van start gegaan

Print
Mechelen - Mechelen maakt zich op voor Maanrock komend weekend. Naar goede traditie is maandag de opbouw van het podium op de IJzerenleen van start gegaan.

Werknemers van StageCo en vrijwilligers van mmMechelen Feest werken samen om de verschillende podia op te bouwen. “En dat zijn er elk jaar meer”, zegt Ignace Degens, die de opbouw van de podia coördineert. Dinsdag start ook de opbouw van het Groot Podium op de Grote Markt.

Het gratis stadsfestival duurt drie dagen en gaat vrijdagavond van start. Op vier plaatsen is er dan al iets te doen. Zo is er opnieuw een klassiek podium in de tuin van het stedelijk museum Hof van Busleyden en vanaf 17u is er voor het eerst een free podium op het Apart podium op de Botermarkt. In de Theatertuin van het Maurus Moreelshuis kan je om 19u gaan kijken naar een voorstelling van ‘De getemde feeks’.

Op het Feest podium op de IJzerenleen mag Dub Club Jack vrijdag om 19u Maanrock 2017 openen. Afsluiters voor de eerste avond zijn Merdan Taplak Orkestar (23.30u) en Only The Lonelies (00.30u). Komende weekend zijn op het Groot Podium onder meer Starsailor, Basement Jaxx, André Brasseur, Soulsister, Stan Van Samang en Discobaar A Moeder in Mechelen te zien. 

www.maanrock.be, www.dezomerisvanmechelen.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio