Mannen: Zo draag je sneakers onder elke outfit

Foto: Giorgio

Mode

Mannen: Zo draag je sneakers onder elke outfit

Print
Het is een fabeltje dat elk paar sneakers hetzelfde is. Een casual exemplaar, sportief of net city chic, sneakers bestaan er in de meest uiteenlopende stijlen. Deze exemplaren moet elke man in zijn schoenenkast hebben!

De witte sneaker

Witte sneakers zijn here to stay. Deze unisex trend kunnen je outfit volledig af maken. Kraakwitte sneakers onder een jeans, chino of opvallend pak? Weinig situaties waarin een wit paar not done is! Tip : hou je witte sneakers wel proper, niemand loopt warm van een man met vuile schoenen.

Een gekleed paar

De tijd dat je ‘strak in het pak’ enkel kon combineren met stijve derby’s is gelukkig voorbij. Een gekleed paar sneakers staat minstens even stijlvol als een kostuumschoen. De mix tussen formeel en casual maakt van een gekleed paar sneakers een echte must-have.

Sneakers als eyecatcher

Je sneakers als eyecatcher van je outfit? Doen! Een opvallend paar sneakers, of het nu door het model, de kleuren of de stof is, mag niet ontbreken in je schoenenkast. Klaar voor complimenten van rasechte sneakerliefhebbers?

De casual sneaker

Een sneaker moet eerst en vooral comfortabel zitten, dus het is geen verrassing dat een casual paar zeker in dit lijstje thuishoort. Citytrip of avondje uit op de agenda? Casual sneakers geven je outfit een ongedwongen touch.