Deze fitnesser gaf een klein fortuin uit om er veel ouder uit te zien. Kan jij zijn echte leeftijd raden?

Foto: Instagram/Pawel Ladziak

Deze fitnesser gaf een klein fortuin uit om er veel ouder uit te zien. Kan jij zijn echte leeftijd raden?

Print

Terwijl heel wat mensen er niet naar uitkijken om oud en grijs te worden, geldt dat niet voor Pawel Ladziak uit het Poolse Warschau. Hij gaf de afgelopen jaren een klein fortuin uit om er tientallen jaren ouder uit te zien.

De reden waarom hij er per se ouder wil uitzien? Om meer volgers te krijgen op sociale media, zo zegt hij zelf. Volgens hem kan hij zich met zijn ongewone uiterlijk onderscheiden van de andere ‘sterren’ online.

Volgers vragen hem dan ook dikwijls hoe oud hij precies is. Sommigen schatten hem zelfs in de zestig. Maar in werkelijkheid is de fitnessfanaat amper 35 jaar oud.

Aan de website Wirtualna Polska vertelde de Poolse Viking - want dat is zijn bijnaam - dat hij zijn haar voor het eerst gekleurd heeft toen hij jaren geleden een grijs haartje had gevonden. Het model postte op dat moment al geregeld foto’s op sociale media, maar zag zijn aantal fans aanzienlijk toenemen nadat hij zichzelf een ander kapsel had aangemeten. Nu heeft hij meer dan 335.000 volgers op Instagram.

Zijn glamoureuze vrouw Magda vindt het alvast fantastisch om samen te zijn met een oudere man. Of een man die daarvoor moet doorgaan, tenminste.

MEEST RECENT