Victoria's Secret wil dit weinig verhullend kledingstuk weer hip maken

Foto: Instagram

Mode

Victoria's Secret wil dit weinig verhullend kledingstuk weer hip maken

Print
Victoria's Secret heeft zonet een nieuwe campagne gelanceerd waarin de modellen als cowgirls in het rond paraderen. Eén item in het bijzonder viel daarbij op: de chaps die veel van de Angels dragen. Dat zijn lederen broeken waar de billen zijn uitgesneden. Binnenkort terug hip?

Ze worden gedragen door leernichten en duiken ook al eens op in het SM-milieu, maar bij Victoria's Secret willen ze de chaps weer mainstream maken. Het gaat om broeken die de cowboys vroeger ter bescherming over hun gewone broek trokken, maar stilaan een eigen leven gingen leiden. Ze konden dan ook niet ontbreken op de laatste fotoshoot van het lingeriemerk die plaatsvond in Aspen, het bekende Amerikaanse skioord.

Haast alle modellen poseren er als cowgirl en dat natuurlijk in hun ondergoed, maar wel met chaps aan. Niet dat dat de van de koude klapperende tanden van de Angels tegengegaan zal zijn, want de broek is vanachter open gemaakt zodat je de billen kunt zien. Het resultaat ziet er in elk geval als volgt uit:

 

????

Een bericht gedeeld door Lais Ribeiro (@laisribeiro) op

 

 

Boots, Chaps & Cowboy Hats ??

Een bericht gedeeld door Jasmine Tookes (@jastookes) op

 

 

Partttnaaaa!

Een bericht gedeeld door Jasmine Tookes (@jastookes) op

 

 

NIET TE MISSEN