Elke Clijsters pronkt met nieuwe vriend op Instagram

Het gaat goed met het liefdesleven van Elke Clijsters, zus van de Belgische tennisster Kim Clijsters. Anderhalf jaar na de scheiding van voetballer Jelle Van Damme lijkt de 32-jarige blondine opnieuw het liefdesgeluk te hebben gevonden. Dat blijkt uit een romantisch kiekje op haar Instagram-pagina.

vwh

Elke, die op de sociale netwerksite Wonderful Wanderer heeft, deelt een zwart-wit foto van zichzelf en haar lief in een innige omhelzing. “Love is ... hugging him tight”, schrijft ze erbij. Dat betekent letterlijk: liefde is... elkaar stevig knuffelen. Op de foto is ook te zien dat Elkes linkerhand in een brace zit. In een van de reacties onder de foto laat ze weten dat die niet van haar is, maar van hem. "Zijn brace. Dus mijn arm is in orde, bedankt om te vragen", antwoordt ze aan een bezorgde Bieke Ilegems.

 

Love is ... hugging him tight ???????? • • #?????? #topteam #G&C

Een bericht gedeeld door Elke ??ijsters (@wonderful.wanderer) op

In maart van dit jaar vertelde Elke nog openlijk over haar scheiding en ze schreef er zelfs een boek over dat ‘Dancing Solo’ heet. “Er waren dagen dat ik mijn bed niet uit kwam. Dat ik amper een hap door mijn keel kreeg”, klonk het over de zware scheiding. Elke Clijsters en Jelle Van Damme waren zeven jaar getrouwd en hebben twee kinderen samen. De nieuwe man in haar leven heet Johan Gerets en is de zoon van voormalig Rode Duivel Eric Gerets. Ook hij deelde een foto op Instagram. Hoe de twee elkaar ontmoet hebben, is onbekend.

 

That moment when....u find happiness again ?? #Ironman #G&C

Een bericht gedeeld door Johan Gerets?? (@smp_training_jg) op

NIET TE MISSEN