Vrouw maakt dodelijke val uit raam: vriend (37) aangehouden

Vrouw maakt dodelijke val uit raam: vriend (37) aangehouden

Print

De vrouw die maandagochtend in Laken uit het raam van haar appartement viel en stierf, is niet per ongeluk gevallen. Het gerecht heeft een 37-jarige man aangehouden.

De vrouw, moeder van drie kinderen, viel maandagochtend uit het raam van haar appartement aan de Modelwijk in Laken naar beneden. Ze was op slag dood. Een ongeval, werd gedacht. Toch was er genoeg aanleiding voor de politie om de zaak grondig te onderzoeken. Vooral na de getuigenis van de buurvrouw die kort voor de val een ruzie had gehoord in het appartement van het slachtoffer.

Nu is een 37-jarige man opgepakt, een vriend van het slachtoffer, zo weet La Dernière Heure. Hij is geen onbekende voor het gerecht en liep al veroordelingen op voor drugsfeiten.

Voorlopig ontkent hij iets met de dood van de vrouw te maken te hebben gehad, maar de onderzoeksrechter liet hem wel opsluiten op basis van de resultaten van de autopsie die dinsdag werd uitgevoerd op het lichaam.

Het is nog niet duidelijk of de vrouw is geduwd of uit schrik is gesprongen.

Het slachtoffer wordt door de buren omschreven als een erg vriendelijke vrouw. Maar ze had wel een alcohol- en drugsprobleem. Haar drie kinderen waren tijdelijk geplaatst en waren dus niet aanwezig op het moment van de feiten.

MEEST RECENT