West-Vlaamse Annelies viert huwelijksverjaardag in Antwerpen, maar verliest trouwring

Foto: Annelies Van Hessche

West-Vlaamse Annelies viert huwelijksverjaardag in Antwerpen, maar verliest trouwring

Print
Antwerpen -

Een weekendje Antwerpen om hun huwelijksverjaardag te vieren, eindigde in mineur voor de West-Vlaamse Annelies Van Hessche en haar man. Na een bezoekje aan Désiré de Lille bleek dat Annelies haar trouw- en verlovingsring liet liggen in de tearoom.

Annelies en haar man Matthias zijn net vandaag drie jaar getrouwd. Afgelopen weekend waren ze in Antwerpen om hun huwelijksverjaardag te vieren.

Maar maandag liet Annelies na het handen wassen haar trouw- én verlovingsring liggen in de toiletten van Désiré de Lille in de Schrijnwerkersstraat in de Wilde Zee. “Een half uurtje later had ik door dat ik ze niet aan had en ben ik als een zot terug gelopen, maar helaas: de ringen waren weg”, zegt Annelies aangeslagen.

De vinder heeft de juwelen niet afgegeven bij Désiré de Lille of bij de politie. “We hebben aangifte gedaan bij de politie en de ringen staan geseind, maar meer kunnen we niet doen. We voelen ons hulpeloos. De ringen hebben een enorme emotionele waarde. Wat drie jaar geleden de mooiste dag van ons leven was, is vandaag een trieste dag.”

Omdat Annelies niet veel mensen kent in Antwerpen, hoopt ze dat haar bericht verspreid raakt in Antwerpen via sociale media. Ze belooft een beloning aan de vinder die haar de ringen terugbezorgt.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio