Celebs

Kevin Janssens heeft een nieuwe vriendin

Print
Kevin Janssens heeft een nieuwe vriendin

Foto: VIER

Het lijkt erop dat acteur Kevin Janssens een nieuwe vriendin heeft. Hij deelt immers een romantisch getint kiekje op Instagram met het Vlaamse model Louise De Schryver.

Op de bewuste foto ondersteunt de acteur de kin van de brunette en staat hij op het punt om haar te kussen. De 38-jarige Kevin heeft in het verleden al relaties gehad met Natalia, Josje en An Lemmens, maar die werden uiteindelijk niets. Ook zijn relatie met het Nederlandse model Renée Tromp liep op de klippen.

In eerdere interviews gaf de acteur aan dat hij klaar is om zich te settelen. Misschien kan hij dat deze keer wel met Louise. Het onderschrift bij de foto maakt het kiekje volgens velen nog iets spannender. Kevin plaatste er een hartje bij, maar schreef ook ‘mama- en papashow’. Sommige fans impliceren nu dat de acteur misschien ook ineens vader wordt. Update: intussen heeft Kevin Janssens een nieuwe hashtag bij de foto geplaatst om te laten weten hij over enkele maanden geen papa zal zijn. "Not pregnant", staat er te lezen.
 

 

#mamaenpapashow ♥?

Een bericht gedeeld door Kevin Janssens (@kevnjanssens) op

NIET TE MISSEN