De reden voor hun verzoening: 11-jarige dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt is nu een jongen

Foto: Photo News

De reden voor hun verzoening: 11-jarige dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt is nu een jongen

Print

Vorige week werd duidelijk dat Angelina Jolie en Brad Pitt hun scheiding dan toch niet zouden verder zetten en niemand minder dan hun oudste dochter Shiloh Jolie-Pitt is daar de reden voor. Het 11-jarige meisje startte namelijk zopas met een hormoonbehandeling om van geslacht te kunnen veranderen.

Shiloh is pas elf, maar de eerste biologische dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt lijkt begonnen te zijn met haar geslachtsverandering. Het meisje dat op haar derde al zei “dat ze een jongen wilde zijn” startte zopas een hormoonbehandeling, tegen de zin van Brads ouders. De kritiek en het zware proces zouden Jolie en Pitt terug samengebracht hebben.

John Jolie-Pitt

Het celebrity-koppel is altijd open geweest over de mogelijke geslachtsverandering van hun dochter en ook nu staan ze aan haar zijde. Brad zei in een interview met Oprah Winfrey in 2008 dat Shiloh wilde “dat iedereen haar John noemde”. “Hij denkt dat hij net zo is als zijn broertjes Maddox en Pax”, zei Angelina enkele jaren geleden over haar dochter. “Hij houdt ervan om zich te kleden als een jongen en hij wil een jongen zijn. Wie zijn wij om hem dit te verbieden.”

MEEST RECENT