Dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt gaat voortaan als jongen door het leven

Brad Pitt samen met Maddox, Shiloh, Pax en zijn ouders. Foto: Isopix

Celebs

Dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt gaat voortaan als jongen door het leven

Print
Angelina Jolie heeft het nooit weggestopt dat haar dochter Shiloh liever een jongen wil zijn en ook Brad Pitt vertelde eerder al in een interview dat ze liever aangesproken wil worden met de naam John. Nu zou het meisje echter met een volgende fase zijn gestart en een hormonenbehandeling ondergaan om de transitie compleet te maken.

In een interview met Vanity Fair gaf Angelina Jolie jaren geleden al toe daar haar oudste biologische dochter liever een jongen zou willen zijn. De ondertussen 11-jarige Shiloh zou dan thuis op haar vraag ook aangesproken worden met de naam John. Volgens enkele bronnen zou er nu bovendien met een hormoonbehandeling gestart zijn.

Om haar puberteit af te remmen, zou ze nu in behandeling zijn bij het Younique Surgery Center in Santa Monica, dat nauw samenwerkt met het Transgender Surgery Institute. Angelina zou daarnaast ook nog een personal trainer voor haar onder de arm hebben genomen om haar spieren te helpen ontwikkelen. Zo zou 'echte' latere overgang makkelijker gemaakt worden.  

Boze grootouders

Zowel Brad als Angelina zou Shiloh steunen in haar transitie, maar haar grootouders langs vaders zijde zouden er minder voor openstaan. Zij zijn blijkbaar van mening dat ze therapie zou moeten volgen omdat er iets met haar mankeert. Het lijkt er echter op dat de acteur en de actrice stilaan opnieuw de rangen aan het sluiten zijn en dat zelfs hun scheiding afgewend is. Het zou onder meer Shiloh geweest zijn die hen terug dichter bij elkaar heeft gebracht. 

Ondertussen werd het haar van Shiloh gekortwiekt en werd ze samen met zusje Vivienne ook gespot in een losse legerbroek. Zowat alle 'vrouwelijke' kenmerken lijken al verdwenen te zijn.

NIET TE MISSEN