Man Belle Perez vrijgesproken in zaak juwelenzwendel

Foto: Wim Kempenaers

Man Belle Perez vrijgesproken in zaak juwelenzwendel

Wouter van der Horst werd anderhalf jaar geleden opgepakt in Nederland omdat hij betrokken zou zijn geweest bij een grootschalige juwelenzwendel. Volgens de politie was hij mededader in het dossier rondom de ‘roofbutler’, maar de zaak werd nu geseponeerd bij gebrek aan bewijzen, schrijft Het Laatste Nieuws.

Belle Perez en haar man Wouter van der Horst kunnen terug opgelucht ademhalen. Nadat de Nederlander vorig jaar gearresteerd werd voor een mogelijke betrokkenheid bij een grootschalige juwelenzwendel, gaat hij nu vrijuit bij gebrek aan bewijzen. “Er valt een grote last van onze schouders”, zegt Belle Perez over de zaak. “Ik heb zelf altijd 100% geloofd in de onschuld van Wouter. Maar om dit nu ook zwart op wit op papier te zien, doet enorm veel deugd.”

De verdachte butler Marcel J. stal een heleboel edelstenen bij de rijke familie Noorlander en zou deze vervolgens bij juwelenhandelaar Wouter hebben laten vervangen door goedkope replica’s. Van der Horst werd zopas dan toch vrijgesproken.

MEEST RECENT