T’île Malines decor voor Eén-quiz ‘De Club’

Foto: VRT

T’île Malines decor voor Eén-quiz ‘De Club’

Print
Mechelen -

Eén komt vanaf volgende week opnieuw naar Mechelen. Ook het tweede seizoen van het programma De Club filmt de zender nabij de zomerbar T'île Malines.

Wegens succes maakt Eén een tweede seizoen van de quiz De Club met Siska Schoeters. Amper twee maanden na de laatste uitzending keert het programma – waarin bekende Vlamingen ludieke duellen moeten winnen om hun plaatsje in ‘de club’ veilig te stellen – al terug, op maandag 28 augustus op Eén.

Omdat de zender zeer tevreden was over de opnamelocatie in Mechelen, vinden vanaf begin volgende week de twintig nieuwe opnames weer plaats aan de zomerbar van T’île Malines. “We zitten vlak achter het oude zwembad en de betoncentrale op het Rode Kruisplein”, zegt Siska Schoeters. “Dicht bij de stad, maar ook enorm rustig. En goed verstopt. De eerste keer vond ik het pas na lang zoeken. Ik stond op het terrein van een betoncentrale. Daar kon het toch onmogelijk zijn? Mijn mond viel open van verbazing toen ik de idyllische setting naast het water aantrof. Dit programma willen we niet in een donkere studio opnemen, maar op een plek waar we de zomerse sfeer kunnen binnenhalen. Als de temperaturen het toelaten, worden de deuren van de schuur opengezet zodat we bijna in openlucht zitten.”

Per opnamedag worden er twee afleveringen ingeblikt. De eerste opname is tussen 18u en 20u en de tweede tussen 21u en 23u. Gasten kunnen ook iets drinken en een hapje eten. Het programma loopt tot 22 september op Eén, telkens van maandag tot donderdag omstreeks 21.30u.

MEEST RECENT