Jennifer Aniston begrijpt de heisa rond de tepels van Rachel niet

Foto: Twitter

Beauty

Jennifer Aniston begrijpt de heisa rond de tepels van Rachel niet

Print
De tepels van Rachel Green uit Friends waren op Twitter even trending toen Jennifer Aniston uitgeroepen werd tot boegbeeld van #FreeTheNipple. In de serie komen de tepels van Rachel vaak door haar bloesje en truitje piepen en daar krijgt de actrice heel veel commentaar op.

De tepels van Rachel Green uit Friends beginnen een eigen leven te leiden op sociale media nadat ze gelinkt werd aan #FreeTheNipple, en daar geeft Jennifer Aniston voor het eerst commentaar op. 

In een interview met Vogue reageert Jennifer Aniston op de hele heisa zoals alleen Rachel Green uit Friends dat had kunnen doen."Ja, ik weet eerlijk gezegd niet wat ik moet antwoorden", zegt de actrice. "Het is gewoon wat het is. Ik draag een beha dus wat kan ik zeggen? Ik weet ook niet waarom ik me daarvoor zou moeten schamen. Dit zijn gewoon mijn borsten en hoe ze zijn. Maar hey, ik zal zeker niet klagen!"

De actrice wil alle vrouwen nog een hart onder de riem steken. "Als je buiten stapt, en je tepels zijn een beetje zichtbaar, of je buik is niet zo strak, of je weeg nog steeds iets meer dan je zou willen... je bent perfect zoals je bent en niemand anders heeft daar zaken mee!" 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIET TE MISSEN