Sexy dansen met Channing Tatum? Het overkwam deze pompbediende

Foto: Isopix

Celebs

Sexy dansen met Channing Tatum? Het overkwam deze pompbediende

Print
Channing Tatum doet wel vaker vrouwenharten sneller slaan met zijn sexy danspasjes. Meestal moet je daarvoor naar films kijken zoals 'Magic Mike' of 'Step Up', maar deze keer overkwam het een bediende in een tankstation in North Carolina echt. De acteur sprak haar aan en deed zelfs een dansje met haar.

Het overkomt je niet elke dag dat een superster je winkel binnenwandelt, maar dat is wel wat Beatrice, een pompbediende uit North Carolina, overkwam. Meer nog, het ging om niemand minder dan Channing Tatum die even een tussenstop maakte terwijl hij onderweg was voor de promotour van zijn nieuwste film 'Logan Lucky'. 

In een filmpje dat werd gemaakt door iemand van zijn eigen entourage en dat op Facebook werd gedeeld, zien we hem een drankje halen en vervolgens naar de kassa wandelen. Daar raakt hij aan de praat met Beatrice, die opvallend koeltjes blijft onder wat zich plots allemaal afspeelt in de winkel.

Het lijkt erop dat ze een leuk gesprek hebben, tot hij plots 'If I Rule The World' van Nas en Lauryn Hill hoort. Hij zet de radio luider en vindt er niet beter op om te doen waar hij nu eenmaal het best in is, namelijk zwoel dansen. En Beatrice houdt zich helemaal niet in en begint gewoon mee te dansen. Dat was ongetwijfeld een klant die ze niet snel zal vergeten.

 

 

NIET TE MISSEN