Kate Middleton brengt een ode aan Lady Di met een ketting, geschonken door Pippa

Foto: Photonews

Celebs

Kate Middleton brengt een ode aan Lady Di met een ketting, geschonken door Pippa

Print
Na de geboorte van zoontje George kreeg Kate Middleton van haar zus Pippa een ketting die hard lijkt op een sieraad dat Prinses Diana vroeger droeg: een gouden hanger waar de naam 'William' ingegraveerd was. Kate Middleton draagt de ketting al sinds 2013 maar aangezien label Merci Maman er onlangs een blogpost over schreef, wordt dit nu pas opgemerkt.

Pippa Middleton weet perfect waar ze haar zus plezier mee kan doen. Na de geboorte van George, het zoontje van Prins William en Kate Middleton, gaf Pippa haar zus een ketting die heel hard lijkt op een sieraad dat Prinses Diana vroeger droeg. Bij de geboorte van Prins William in 1982 kreeg Lady Di van Prins Charles een gouden ketting waar de naam 'William' ingegraveerd stond. 

De ketting van Kate Middleton werd in 2013 op maat gemaakt door het label Merci Maman en is bedoeld om de familietraditie verder te zetten. Op de hanger van Kate staat 'George Alexander Louis', met daarbij een kleiner hartje met een 'W', voor William dus.

Het nieuws over de ketting raakte nu pas bekend omdat Merci Maman er een blogpost over schreef en het ook op haar website zette. 

 

NIET TE MISSEN