Voor deze handtas staan tweeduizend mensen op de wachtlijst

Mode

Voor deze handtas staan tweeduizend mensen op de wachtlijst

Print
Veel dames hebben hun zoektocht naar de ‘perfecte’ handtas gestaakt, want ze willen de zogenaamde ‘Tulip Bag’ van het Noorse merk Linjer. Slechts één nadeel: het accessoire is voorlopig uitgeput en er staan tweeduizend mensen op de wachtlijst.

Voor de geduldige vrouwen: de tas kost omgerekend 319 euro en bestaat in drie uitvoeringen. Er is keuze tussen zandkleurige modellen, een met gele en een met rode details, en het accessoire komt ook in het zwart met rode accenten. Mensen die in mei hun bestelling plaatsten, wachten nog steeds op hun exemplaar, maar er is hoop.

Voor deze handtas staan tweeduizend mensen op de wachtlijst

Het merk, gespecialiseerd in minimalistische ontwerpen in leder, heeft donderdag op de hoge vraag gereageerd via hun verkooppagina op webshop Indiegogo. “Hallo iedereen. Ons team heeft de voorbije maanden hard gewerkt om een nieuwe collectie tot leven te brengen. De dingen gaan vlot en we zitten op schema. We plannen om jullie bestellingen ergens tussen midden en eind september op te sturen”, staat er geschreven. Wie de tas vandaag bestelt, zal wel nog iets langer moeten wachten tot ze wordt geleverd.

NIET TE MISSEN