Dochter Cindy Crawford post opvallende foto met haar mama

Foto: Instagram

Celebs

Dochter Cindy Crawford post opvallende foto met haar mama

Print
Op Instagram Story verscheen een opmerkelijke foto van Cindy Crawford en haar dochter. 51 en 15 jaar oud, maar je ziet amper verschil. 'Waarom zien we er even oud uit?', vraagt de dochter van het topmodel zich af.

Leeftijd heeft op topmodel Cindy Crawford duidelijk geen vat. Op een foto die de 15-jarige Kaia Gerber op Instagram postte zien moeder en dochter er even oud uit. Cindy Crawford is ondertussen 51, haar dochter 15. "Waarom zien we er even oud uit", schrijft Kaia als caption bij de foto. 

Het model geeft haar dochter in elk geval heel wat van haar beautytips mee. "Mama heeft me geleerd om mijn wenkbrauwen te laten zoals ze zijn. En ik moet van haar altijd mijn make-up verwijderen en moisturizer smeren voor ik ga slapen", vertelde Kaia eerder in een interview met People.

Moeder en dochter hebben dezelfde looks, maar blijkbaar ook dezelfde karaktertrekken. "We reageren hetzelfde, spreken graag met veel gebaren en haten het als mensen niet op tijd komen", zeggen mama en dochter in het interview. 

 

 

 

happy mama's day you legend @cindycrawford

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber) op

 

NIET TE MISSEN