Klant haalt uit naar masseuse en haar echtgenoot na erotische massage

Foto: An Nelissen

Klant haalt uit naar masseuse en haar echtgenoot na erotische massage

Print
Herentals / Schoten -

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Milton B. (33) uit Herentals veroordeeld tot een werkstraf van 150 uur voor een handgemeen na een erotische massage. De echtgenoot van de masseuse liep daarbij een gebroken ruggenwervel op.

De beklaagde had op 27 november 2014 een erotische massage geboekt in Schoten. Hij kreeg een discussie met de masseuse over geld, waarbij hij haar een duw gaf en bij de keel greep. Haar echtgenoot hoorde haar om hulp roepen en raakte betrokken bij het handgemeen. Milton B. pakte de man zwaar aan en brak onder meer een ruggenwervel.

De beklaagde werd voor deze feiten in oktober 2016 bij verstek veroordeeld tot twee jaar cel. Na zijn aanhouding tekende hij verzet aan. De man had bij de behandeling van de zaak geen betwisting gevoerd over de feiten. Hij betuigde ook zijn spijt. De rechtbank hield daar rekening mee, alsook met zijn blanco strafblad en veroordeelde hem tot een werkstraf. Als hij die niet uitvoert, vliegt hij alsnog twee jaar achter de tralies.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio