Geniet van een filmpje in de Kempense openlucht

La La Land Foto: GVA

Geniet van een filmpje in de Kempense openlucht

Print
Organisatoren in Laakdal, Olen en Mol dagen de weergoden uit door de volgende dagen een filmvertoning in openlucht te plannen. Op het programma staan recente, kwalitatief hoogstaande langspeelfilms voor het brede publiek. En helemaal gratis.

1. Hacksaw Ridge

Wat: 'Hacksaw Ridge' is een film van Mel Gibson en vertelt het waargebeurde verhaal over Desmond T. Doss. Hij was een Amerikaanse legerdokter die zich op het slagveld van 1942 weigerde om te moorden en wapens te dragen. Tijdens de slag om Okinawa wist hij 75 mannen te redden, gewonden te evacueren en werd hij een oorlogsheld die risico's nam om de levens van zijn kameraden te redden.

Praktisch: donderdag 3 augustus vallen van duisternis in de pastorijtuin in de Meerlaerstraat 120 in Groot-Vorst (Laakdal) ; bij regenweer vindt de vertoning om 21u plaats in de kerk van Groot-Vorst.

Prijs: gratis

 

2. Belgica

Wat: Deze film van Felix Van Groeningen vertelt het verhaal van twee broers die elkaar weer beter leren kennen in het café van een van hen. Samen bouwen ze bruine kroeg Belgica in geen tijd uit tot dé hotspot van het uitgaansleven.

Praktisch: donderdag 3 augustus om 21.30u in de tuin van het Sociaal Huis op de Lichtaartseweg 9 in Olen.

Prijs: gratis

 

3. La La Land

Wat: Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffies door holt ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen. Maar eigenlijk droomt hij ervan zelf een jazzclub met de roem van de jaren zestig uit de grond te stampen. Een weergaloze musical van Damien Chazelle.

Praktisch: vrijdag 4 augustus om 22u in De Zwaan, Markt 28 in Mol

Prijs: gratis

DOEN!