© Shutterstock

Gewapende man opent het vuur in toeristisch resort in Turkije: één dode (18), meerdere gewonden

Een gewapende man opende zondag het vuur tussen twee strandclubs in het Turkse Bodrum. Hierbij kwam één persoon om het leven, vier anderen raakten gewond. Dat meldt de Turkse krant Hurriyet Daily News. De dader zou nog op de vlucht zijn, maar zijn motief is voorlopig onduidelijk.

evg

Op het moment dat de man toesloeg waren er 400 mensen aanwezig in de twee strandclubs. Hij zou volgens getuigen eerst richting de Cilek Beach Club getrokken zijn, waar hij de weg naar de Sess Beach Club vroeg. Deze twee clubs blijken naast elkaar te liggen.

Vervolgens nam de man zijn vuurwapen en begon hiermee op de aanwezigen te schieten. Drie medewerkers en twee klanten werden hierbij getroffen. In totaal zou de man 26 keer op de klanten van de twee clubs geschoten hebben.

De 18-jarige Furkan Say overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De jongeman werkte als piccolo in een van de clubs. Nog twee medewerkers zijn gewond geraakt, net als twee klanten onder wie de echtgenote van een Turkse tv-persoonlijkheid.

De verdachte zou vervolgens gevlucht zijn met een auto. Het motief van de man is momenteel nog niet gekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nu in het nieuws