Geniet van een filmpje in de Kempense openlucht

Print

De Buurtpolitie Foto: GVA

Organisatoren in Retie, Laakdal en Westerlo dagen de weergoden uit door de volgende dagen een filmvertoning in openlucht te plannen. Op het programma staan recente, kwalitatief hoogstaande langspeelfilms voor het brede publiek.

1. Lion

Wat: De vijfjarige Saroo woont samen met zijn familie in Indië. Wanneer hij op een avond aan boord klimt van een oude trein, wordt hij meer dan duizend kilometer verder meegevoerd tot in Calcutta. Na enkele weken overleven in de ruige straten van de metropool, vindt hij opvang in een weeshuis, tot hij geadopteerd wordt door een Australisch echtpaar.

Praktisch: woensdag 26 juli om 21u (de vertoning start om 22u) op De Vest, Passtraat 14 in Retie

Prijs: gratis

 

2. De Buurtpolitie  - De Grote Geldroof

Wat: de bekende televisieserie maakte een even succesvolle overstap naar het grote scherm met deze langspeelfilm waarin een verhaal uitgebreider wordt uitgewerkt. Een vervolg is al op komst.

Praktisch: donderdag 27 juli bij vallen van duisternis in de pastorijtuin in de Meerlaerstraat 120 in Groot-Vorst (Laakdal) ; bij regenweer vindt de vertoning om 21u plaats in de kerk van Groot-Vorst.

Prijs: gratis

 

3. De Premier

Wat: De Belgische eerste minister (rol van Koen De Bouw) wordt ontvoerd. Hij wordt vrijgelaten op voorwaarde dat hij de persoon, die hij later die dag tijdens een exclusief gesprek ontmoet, vermoordt. En die persoon is niemand minder dan... de president van de Verenigde Staten. Het nieuwste kassucces van Erik Van Looy.

Praktisch: zaterdag 29 juli om 22u aan Toerisme Westerlo, Sint-Lambertusstraat 4 in Westerlo

Prijs: gratis

DOEN!