© GVA

Aangepast verkeer en parkeren in centrum

Voor het dubbelfestijn van Herentals Fietst en Feest gelden in het centrum van de stad speciale verkeers- en parkeerverordeningen. De Grote Markt vormt daarbij het kloppende hart.

Hans Otten

Op de volledige Grote Markt geldt sinds maandag een verkeers- en parkeerverbod, voor de opbouw van de podia en andere attracties.

Parkeerverboden zijn er van woensdag tot zaterdag in de Zandstraat (tussen het marktplein en de Nieuwstraat), Hofkwartier, Bovenrij (tussen Nonnenstraat en Grote Markt), Kloosterstraat, Lantaarnpad, Koppelandstraat.

Er is geen verkeer mogelijk op donderdag en vrijdag in de Zandstraat (tussen Zandpoort en Nieuwstraat), Nieuwstraat (tussen Vaartstraat en Zandstraat), Hofkwartier, Bovenrij, de Paepestraat, Nonnenstraat, Kloosterstraat, Lantaarnpad, Koppelandstraat, Augustijnenlaan (tussen Hellekenstraat en Sint-Jobstraat), Kerkstraat, Kerkplein, Collegestraat, Molenvest (tussen Herenthoutseweg en Gildelaan), Gildelaan (tussen Molenvest en Kerkplein), Sint-Jansstraat, Herenthoutseweg (binnen de ring), Noorderwijksebaan en Sint-Waldetrudisstraat.

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio