© *

Deze make-upartieste denkt wel twee keer na voor ze nog eens met Kim Kardashian samenwerkt

Het had één van de hoogtepunten uit haar carrière moeten worden, maar de Amerikaanse Youtubesensatie Jaclyn Hill zal zich haar samenwerking met Kim Kardashian om een andere reden herinneren. Ze was zo nerveus om de beroemde realityster te ontmoeten dat ze helemaal de mist in ging.

tib

Kim Kardashian is bezig een make-upimperium uit te bouwen en doet dat bij voorkeur online. Eén van de manieren om haar nieuwe beautylijn te promoten, is een reeks filmpjes waarin ze samenwerkt met populaire 'make-upvlogsters', meisjes die op Youtube filmpjes posten van hoe ze hun make-up doen en daarmee hun volgers inspireren. Jaclyn Hill heeft vier miljoen volgers en is dus geen kleintje, maar toch was ze behoorlijk van haar sokken geblazen toen ze met Kim Kardashian voor de camera moest. Het resultaat: een gênant gesprek waarin Hill vijftien minuten lang ratelt, Kim onderbreekt, make-up uit haar handen trekt en iets te vaak vermeldt hoe groot haar adoratie is. Een Youtuber nam de moeite om de meest tenenkrullende momenten in drie minuten te monteren:

Hill zelf zit erg verveeld met de zaak: in een filmpje op Snapchat geeft ze toe dat ze veel te nerveus in het bijzijn van Kim Kardashian. "Ik haat hoe ik me gedroeg", zegt ze, maar ze licht ook de andere kant van de samenwerking toe: volgens haar is er twee uur materiaal opgenomen en heeft het team van de Kardashians de video gemonteerd tot wat hij is geworden. Ze had zelf geen inspraak in de montage en moest ook een contract ondertekenen waarin staat dat ze de andere beelden niet in eigen naam publiek mag maken. Keeping up with the Kardashians, het heeft ook zijn nadelen.

Wie toch nog de hele video van vijftien minuten wil bekijken, kan dat hier doen:

MEER OVER Mode & Beauty