Normale tabasco niet pikant genoeg? Sauzenfabrikant lanceert twintig keer hetere saus

Mag het voor jou wat pittiger zijn? Dan wil de producent van Tabasco jouw wensen vervullen. Zij hebben nu een saus op de markt gebracht die naar verluidt maar liefst 20 keer zo pikant is als hun standaardversie van de tabascosaus. En daar lopen de fans blijkbaar warm voor, want de nieuwe ‘Scorpion Sauce’ is al uitverkocht.

mrra

Twintig keer zo pikant als tabasco, daar zijn heel wat pittige ingrediënten voor nodig. De producenten gebruiken dan ook de ‘Scorpion Pepper’, één van de heetste pepers op aarde. Verder zit er ook nog guave, ananas en een beetje oorspronkelijke tabasco in.

In een mum van tijd uitverkocht

De saus is alleen te verkrijgen in de Verenigde Staten, maar ook daar is de voorraad al uitverkocht. Zo populair is het goedje. Tabasco kondigde zelf aan dat ze een wachtlijst zullen openstellen, zodat iedereen op termijn een flesje van 6,7 euro kan bemachtigen, zodra ze hun nieuwe lading geproduceerd hebben.

Kan je niet wachten? Dan kan je de ‘Scorpion Sauce’ enkel op tweedehandswebsites op de kop tikken. Daar worden al woekerprijzen gevraagd van maar liefst 115 euro voor één flesje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.