© Isopix

Tienersterretje reageert op ‘masturbatievideo’

Bella Thorne (19), vooral bekend van series zoals 'Famous in Love', heeft voor het eerst gereageerd op een filmpje dat de ronde doet waarin ze aan het masturberen zou zijn. Zij beweert bij hoog en laag dat zij het niet is die in de video opduikt en deelde dat nu ook mee op Twitter.

flb

Bella Thorne is dezer dagen het onderwerp van heel wat roddels. Zo wordt haar vermeende romance met Scott Disick, de ex van Kourtney Kardashian, momenteel breed uitgesmeerd in de tabloids en ook haar vorige relatie met Charlie Puth werd eerder uitgebreid gedocumenteerd. Nu is ze echter het voorwerp van spot geworden door een Snapchatfilmpje dat is opgedoken waarin ze met een andere onbekende persoon te zien zou zijn terwijl ze aan het masturberen is.

De video zou al circuleren sinds eind vorig jaar, maar het werd weer een trending topic en nu heeft het tienersterretje er voor het eerst op gereageerd. Ze deed dat met een niet mis te verstane tweet. "Hahahaha, wacht even jullie denken dat dit echt is? Hahahaha. Zo masturbeer ik niet eens. Waar is de vibrator?" Voorts haalde ze ook uit naar de makers van de valse voice-over in het filmpje want op een bepaald moment wordt er iets gezegd over haar vader en dat terwijl de man al jaren geleden is overleden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.