Antwerp bevestigt komst van Sinan Bolat

Foto: BELGA

Antwerp bevestigt komst van Sinan Bolat

Print

Antwerp heeft een nieuwe grote naam te strikken. De neo-eersteklasser bevestigde zonet de komst van doelman Sinan Bolat. De voormalige doelman van onder meer Standard, Club Brugge en Racing Genk tekende vandaag een contract op de Bosuil. Bolat tekende een contract voor drie seizoenen.

De 28-jarige Turks-Belgische doelman is een oude bekende voor de Belgische Jupiler Pro League. Bolat komt uit de Genkse jeugdopleiding, maar werd vooral belangrijk als doelman van Standard, waarmee hij bijna honderd wedstrijden speelde, Belgisch kampioen werd én zelfs scoorde in de Champions League.

Na zijn transfer naar Porto in 2013 ging het echter bergaf met Bolat. Hij werd uitgeleend aan Kayserispor, Galatasaray en Nacional en keerde tussenin eventjes op uitleenbasis terug naar België om voor Club Brugge te gaan spelen, maar daar liet hij geen onvergetelijke indruk.

Transfer nr. 5

Met Sinan Bolat realiseert de oudste club van het land zijn vijfde inkomende transfer van het komende seizoen. Eerder tekenden volgende spelers al op de Bosuil:

• Alexander Corryn (KV Mechelen, gehuurd)

• Reza Jaadi (KV Mechelen, einde contract)

• Zotsara Randriambololona (Virton, einde contract)

• Dylan Batubinsika (PSG, einde contract)

• Moustapha Sall (Al-Arabi Sports Club, gekocht)

Daarnaast staat Antwerp dicht bij de aanwerving van het Portugese talent Ivo Rodriguez.

MEER VOETBALNIEUWS