Dronken vrouw rijdt niet rond maar op rotonde

Foto: Politie Mechelen-Willebroek

Dronken vrouw rijdt niet rond maar op rotonde

Print
Mechelen / Willebroek -

De lokale politie Mechelen-Willebroek voerde afgelopen weekend 834 alcoholcontroles uit, 45 bestuurders testten positief. Onder hen een vrouw die met haar wagen ongelukkig op de rotonde aan de Koning Boudewijnlaan belandde.

De bestuurster kwam van de Mechelsesteenweg uit de richting Willebroek en reed op de rotonde in de plaats van er rond te rijden. De dame legde een positieve ademtest af en had maar liefst 2,1 gram pro mille alcohol in haar bloed. De bestuurster moest haar rijbewijs onmiddellijk voor 15 dagen inleveren.

Verder legde een bestuurder een positieve speekseltest af wegens het gebruik van amfetamines. Zijn voertuig was tevens niet verzekerd, niet ingeschreven en niet geschouwd. Het werd weggetakeld en inbeslaggenomen. De kentekenplaat wordt nu teruggestuurd naar de Dienst Inschrijving Voertuigen ter schrapping. Betrokkene krijgt tot slot een proces-verbaal wegens het ontduiken van verkeersbelasting.

Een andere bestuurder reed onder invloed van cannabis. Hij kon echter zijn rijbewijs niet vertonen omdat hij het al had moeten binnen leveren bij het Politieparket Vilvoorde wegens een verval van het recht tot sturen. Zijn voertuig werd ter plaatse geïmmobiliseerd voor een periode van 12 uur met een wielklem.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio