Hier haalde Beyoncé inspiratie voor de naam van de pasgeboren Rumi

Foto: Isopix

Celebs

Hier haalde Beyoncé inspiratie voor de naam van de pasgeboren Rumi

Print
Het was even wachten op beelden en de namen van de pasgeboren tweeling van Beyoncé, maar stilaan begint er toch meer en meer info door te sijpelen. Zo kregen we het meisje en het jongetje ondertussen te zien en oma Tina Knowles heeft nu bekendgemaakt waar het koppel de inspiratie haalde voor de naam van dochtertje Rumi.

Beyoncé zelf heeft nog steeds niet gereageerd op het nieuws van haar bevalling, maar haar eigen mama Tina Knowles deed dat wel. Zo deelde ze op Instagram enkele quotes van de Perziche poëet Jalal ad-Din Muhammad Rumi. Er deden al eerder geruchten de ronde dat Beyoncé en JAY-Z daar de mosterd hadden gehaald voor de naam van hun dochtertje en dat is dan meteen ook bevestigd. 

"Dit is poezë door de dertiende-eeuwse dichteres Rumi. Het is niet enkel mooi, maar ook logisch. Ik hou van nummer drie. Soms zijn wijzelf de reden waarom we geen liefde vinden! We moeten eerst aan onszelf werken voor we compleet kunnen zijn", klinkt het onder de foto. 

In een interview met Entertainment Weekly heeft Tina Knowles bovendien aangegeven dat oudere zus Blue Ivy (5) heel blij is met de komst van haar zusje en broertje Sir, die dan weer een naam kreeg die in lijn ligt met heel wat andere populaire namen in Hollywood zoals Saint van Kim Kardashian en Kanye West en King van Blac Chyna en Rob Kardashian. "Ze is heel trots en enthousiast. Ze gedraagt zich prima als grote zus en zorgt veel voor hen."

 

 

NIET TE MISSEN