Geniet van een filmpje in openlucht

openluchtfilm Laakdal Foto: gemeente Laakdal

Geniet van een filmpje in openlucht

Print
Organisatoren in Retie en Laakdal dagen de weergoden uit door de volgende dagen een filmvertoning in openlucht te plannen. Op het programma staan twee recente kaskrakers.

La La Land

Wat: Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door, rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywoodmusical en een ode aan iedereen die durft te dromen. Een prachtige ode aan de oude Hollywoodmusical.

Praktisch: woensdag 12 juli om 21u (de vertoning start om 22u) op De Vest, Passtraat 14 in Retie

Prijs: gratis

 

The Girl on the Train

Wat: Rachel, een gescheiden vrouw die depressief en aan de drank is, rijdt elke dag met de trein van Ashbury naar Londen en terug. Iedere dag stopt de trein bij hetzelfde rood sein nabij een leuke huizenrij in de buitenwijk van Londen. Ze ziet daar steeds een echtpaar, voor haar het perfect echtpaar dat ze de naam 'Jess en Jason' geeft. Een paar huizen van haar droomechtpaar woont haar ex-man met zijn nieuwe partner Anna. Op een dag wordt Megan, de vrouw van het droomechtpaar, vermist. Rachel heeft vanuit de trein iets verdacht gezien. Een spannende film naar de gelijknamige bestseller.

Praktisch: donderdag 13 juli bij vallen van duisternis in de pastorijtuin in de Meerlaerstraat 120 in Groot-Vorst (Laakdal)

Prijs: gratis

WAT TE DOEN IN ANTWERPEN