Zes maanden zwanger fitnessmodel pikt kritiek op haar work-outs niet

Foto: Instagram

Mama

Zes maanden zwanger fitnessmodel pikt kritiek op haar work-outs niet

Print
Sarah Stage is een 33-jarig fitnessmodel en ze deelt op Instagram regelmatig beelden van haar work-outs. Toen ze onlangs echter eentje postte van een reeks buikspieroefeningen, kwam daar heel wat kritiek op. Vooral het feit dat ze zes maanden zwanger is, speelde daar een grote rol in. Heel wat mensen vroegen zich af hoe ze nog ze mager kan zijn en of het wel verstandig is om zo intens te sporten.

In een filmpje op Instagram zien we Sarah Stage een intensieve reeks buikspieroefeningen doen en er valt amper uit op te maken dat het fitnessmodel ondertussen zes maanden zwanger is van haar tweede kindje. Heel wat mensen reageerden dan ook onder de video en die opmerkingen waren niet altijd even lief.

Zo klonk vaak de vraag of het wel gezond is om zo hard te trainen terwijl je zwanger bent, terwijl anderen haar ronduit onverantwoordelijk noemden. Dat ze zo mager blijft, ook al is ze zo ver in de zwangerschap, riep ook heel wat vragen op.Om alle commotie tegen te gaan, gaf Stage aan dat ze voor ze aan haar work-outs begon eerst een dokter had geraadpleegd.

Cosmopolitan liet ook fitnessexperte Hannah Davis aan het woord om haar licht op de zaak te werpen. "Bij iedereen is het fitnessniveau anders en dus is het belangrijk om eerst naar je dokter te luisteren in plaats van naar onprofessionele en ongecertificeerde fitnessenthousiastelingen", zegt die duidelijk.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Stage in opspraak komt. Toen ze zwanger was van zoontje James, had ze op twee weken voor de bevalling amper een bolle buik. 

 

 

NIET TE MISSEN