Venus Williams betrokken bij dodelijk verkeersongeval

Foto: Photo News

Venus Williams betrokken bij dodelijk verkeersongeval

Print
De Amerikaanse tennisster Venus Williams is eerder deze maand betrokken geweest bij een auto-ongeluk. Een inzittende van de auto waarmee Williams botste, een 78-jarige man, is een aantal dagen later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De politie van Palm Beach Gardens in Florida bevestigde donderdag in Amerikaanse media, waaronder de New York Times, dat de 37-jarige Williams op 9 juni betrokken was bij het ongeval.

De winnares van zeven grandslamtitels was enkele dagen daarvoor uitgeschakeld op Roland Garros. Volgens haar advocaat heeft Williams geen boete gekregen en is er ook geen aanklacht tegen haar ingediend. “Dit is een tragisch ongeluk, en Venus betuigt haar medeleven aan de familie die een geliefde heeft verloren”, aldus de advocaat.

De bestuurder van de auto waarin Williams zat, zou geen voorrang hebben verleend, meldt CNN op basis van een politierapport.

De zus van de zwangere Serena Williams, 23-voudig grandslamkampioene, wordt eind deze week in Londen verwacht voor Wimbledon. Venus was vijf keer de beste op het heilige gras in Londen, voor het laatst in 2008. “Ik heb geen indicatie dat Venus niet meedoet op Wimbledon”, verduidelijkt haar advocaat.

MEEST RECENT