Gers Pardoel na ‘Liefde voor muziek’ naar Lotto Arena

Foto: Photo News

Gers Pardoel na ‘Liefde voor muziek’ naar Lotto Arena

Print

De Nederlandse rapper Gers Pardoel, die onlangs nog deelnam aan het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’, staat op 17 maart in de Lotto Arena.

Gers Pardoel werd in 2009 zowel in Nederland als in Vlaanderen bekend door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single ‘Broodje Bakpao’. Zijn grote doorbraak kwam enkele jaren later met de single ‘Ik neem je mee’.

De liefde van het Vlaamse publiek laaide helemaal op toen Gers Pardoel dit voorjaar deelnam aan het derde seizoen van het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’. De rapper zag zijn covers van onder andere Clouseau, Natalia en Josje Huisman beloond met zes noteringen in de Top100 van iTunes.

“Het is echt heel prettig om als Nederlander te mogen genieten van de warmte van het Vlaamse publiek. Ik kijk daarom enorm uit naar het eerste echte grote concert dat ik mag geven in de Lotto Arena in Antwerpen”, aldus de zanger.

Tickets voor het concert kosten 24, 29, 34 en 39 euro en zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 29 juni om 14.00 uur via Tele Ticket Service: 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.) of www.teleticketservice.com.

MEEST RECENT