Verlooft prins Harry zich binnenkort? Daarom denkt de Britse pers van wel

Foto: Isopix

Celebs

Verlooft prins Harry zich binnenkort? Daarom denkt de Britse pers van wel

Print
Als we op de geruchten mogen afgaan, dan lijkt het erop dat prins Harry (32) binnenkort zijn vriendin Meghan Markle (35) ten huwelijk zal vragen. Naar verluidt zou hij een deel van een armband van zijn moeder hebben later versmelten tot een verlovingsring.

Het is ondertussen al een jaar dik aan tussen prins Harry en Meghan Markle. Al twaalf maanden lang is de Britse pers dan ook al aan het speculeren over een mogelijke verloving, want het is overduidelijk dat de prins smoorverliefd is en klaar om zich te settelen. Nu heeft de tabloidkrant Mirror naar eigen zeggen hét bewijs gevonden voor een aankomend huwelijksaanzoek. 

Uit goede bron zou de krant namelijk hebben vernomen dat de prins een ring heeft laten maken bij de koninklijke juwelier Harry Collins. Het zou gaan om een smaragd met een prijskaartje van 115.000 euro. Bijzonder is echter dat hij om de ring te laten maken een stuk van een armband van zijn overleden moeder Diana heeft laten versmelten. 

En dat is niet de enige reden waarom de verloving er zou zitten aan te komen. Ook het feit dat zijn grootvader prins Philip (96) waarschijnlijk niet zo heel lang meer te leven heeft, zou meespelen in zijn beslissing om zo snel mogelijk te willen trouwen. 

NIET TE MISSEN