Susan Boyle (56) geterroriseerd en bedreigd door bende

Zangeres Susan Boyle wordt al geruime tijd geterroriseerd en bedreigd door een groepje jongeren. Het getreiter van het vijftiental is zo erg dat de entourage van de zangeres overweegt politiebescherming in te schakelen, dat zegt haar woordvoerder aan The Mirror.

adm

Het groepje heeft de 56-jarige vrouw al meerdere malen aangevallen. Ooggetuigen vertelden aan de Britse krant hoe de bende haar thuis opwachtte. Daar kreeg de zangeres, die overigens lijdt aan een vorm van Aspergersyndroom, een barrage scheldwoorden en andere kwetsende zaken over zich heen.

Nu blijkt Susan niet het enige slachtoffer, de bende terroriseert de hele buurt. Het blijft niet bij schelden en bedreigen, ze gooien ook met stenen en andere objecten. Een ooggetuige beschreef hoe één van hen een brandende prop papier naar de zangeres gooide. Toen ze naar een shoppingcentrum ging, noemde één van de etters haar een “lelijk oud wijf”. Nog volgens een andere ooggetuige, die samen met haar op de bus zat, smeet de bende stenen naar haar hoofd.

De zangeres werd bekend dankzij de talentenjacht Britain’s got talent. Ze verbaasde vriend en vijand met haar engelenstem. Ze werd één van de weinige deelnemers van de show die er ook daadwerkelijk een carrière uithaalde.