Celebs

Hoe leef je zoals Victoria Beckham? Ze legt het zelf uit

Print
De Britse modeontwerpster Victoria Beckham leidt een leventje waar veel fans jaloers op zijn, maar dankzij een video-interview voor de Nederlandse Vogue kan iedereen haar gewoontes overnemen.

Slecht nieuws voor nachtraven: de 43-jarige Victoria Beckham staat ’s morgens heel vroeg op, neemt tijd voor haar ontbijt en doet haar dagelijkse work-out. “Ik ben echt een ochtendmens. Ik heb veel energie ’s morgens. Ik denk dat David er soms gek van wordt”, zegt ze. Ze leeft ook heel gestructureerd en legt voor het slapengaan haar outfit voor de volgende dag al klaar. “Met een carrière die veel van je tijd opslorpt, denk ik dat je wel moét georganiseerd zijn”, aldus de brunette die in een ver verleden nog zong bij de Spice Girls. “De kinderen zijn mijn prioriteit, daarom is het belangrijk dat al de rest vlotjes loopt.”

Als Victoria tijd heeft om te ontspannen, wat naar eigen zeggen niet al te vaak voorkomt, dan leest ze op haar e-reader of brengt ze tijd door met haar familie. Dat is voor haar het summum van relaxen. Televisiekijken hoort daar niet bij, want ze zit nooit voor de buis. Over haar dagelijkse sportsessie wil ze nog iets kwijt. “Ik krijg er verse ideeën door”, zegt ze.

Verder raadt de ontwerpster nog aan om altijd een zonnebril te dragen in en rond de luchthaven, zeker als je de avond ervoor niet veel hebt geslapen, en om op vestimentair vlak altijd je eigen zin te doen. Ze bedankt nog haar man David omdat hij de betere kok is van hun tweetjes. “Op dat vlak kan ik wel nog wat leren, maar we vullen elkaar aan”, klinkt het. Wat zou ze dan doen op een onbewoond eiland? Wel, zich vooral heel erg vervelen. Daar zou ze trouwens niet kunnen feesten, wat ze zeer graag doet. Een goede dj is volgens haar hét belangrijkste omdat een feest valt of staat met zijn muziekkeuze.

NIET TE MISSEN