© Tim De Backer

Ann Van Elsen heeft nieuwe job te pakken

Ex-Miss België Ann Van Elsen maakt de overstap van radiozender MNM naar Joe. Deze zomer zal ze voor het eerst te horen zijn op de radiozender van Medialaan: vanaf 3 juli neemt ze samen met Born Crain de ochtendshow over van Sven Ornelis en Anke Buckinx. In het najaar zal Ann elke zaterdag- en zondagochtend presenteren op Joe.

ehu

“Ik hou van de positieve toon waarmee Joe de actualiteit en muziek aanpakt”, vertelde Ann Van Elsen vanmorgen op Joe. “Ik werd hier op de radiovloer meteen omarmd, het is heel fijn om zo’n warm welkom te voelen. Ik zit zelf ook midden in de doelgroep van Joe. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om radio te maken voor hen.”

Ann maakte hiervoor acht jaar radio bij VRT-zender MNM. Vanaf 2009 presenteerde ze er samen met Dave Peters de ‘Ann & Dave-Show’ en de voorbije jaren nam ze ‘De Ultratop 50’ voor haar rekening. Born presenteerde de afgelopen 3 jaar bij Qmusic: na ‘De Hitdokter’ en ‘De Zesde Dag’ met Arne Vanhaecke presenteerde hij het afgelopen jaar alleen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN