Bloedspoor IJzerenveld afkomstig van steekpartij

Foto: BDW

Politie onderzoekt juiste omstandigheden van incident, nog geen verdachte gevat

Bloedspoor IJzerenveld afkomstig van steekpartij

Print
Sint-Katelijne-Waver -

Het bloedspoor dat zondagochtend werd aangetroffen aan het IJzerenveld was het gevolg van een steekpartij. En man was er aangevallen en in de arm geraakt. Hij mocht het ziekenhuis na verzorging opnieuw verlaten.

Gisteren kon u al lezen dat er zich aan het IJzerenveld een schermutseling had voorgedaan waarbij minstens één persoon heel wat bloed was verloren. Het parket wou zondag nog niet communiceren over het incident omdat het onderzoek toen nog in volle gang was. Ondertussen is wel al meer duidelijkheid. “In de loop van zaterdagnacht werd er een bloedspoor aangetroffen aan het IJzerenveld, vlakbij het kruispunt met de Schorsemolenstraat”, zegt parketwoordvoerster Lieselotte Claessens. “In de Schorsemolenstraat is dan vastgesteld dat een toegangsdeur van een appartementsgebouw beschadigd was. Omdat het totaal niet duidelijk was wat er gebeurd was werd een perimeter ingesteld en is de politie met een grondig onderzoek gestart. Ook het gerechtelijk labo is ter plaatse afgestapt voor een onderzoek.”

Korte tijd later arriveerde een man in de straat die verwondingen had aan de arm. Heel snel werd duidelijk dat het om de man ging die bloed was verloren. Alles wijst erop dat de man met een mes is aangevallen en daarbij gewond raakte aan de arm. De betrokkene werd naar het ziekenhuis overgebracht maar mocht dat na verzorging alweer verlaten. Hij werd ook al een keer grondig verhoord.

Er is voorlopig niemand opgepakt in de zaak. Of dader en slachtoffer mekaar kenden is niet duidelijk. De speurders zoeken ook uit wat er zich in het appartement, waar een deur beschadigd is geraakt, heeft afgepeeld.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio