Superhelden krijgen thuisbasis op Cultuurplein

Foto: Kristof Van Rompaey

Superhelden krijgen thuisbasis op Cultuurplein

Print
Heist-op-den-Berg - Met ShopForGeek opent op het Cultuurplein in Heist-centrum binnenkort een winkel waar liefhebbers van superhelden en fantasy figuren hun hart kunnen ophalen. Bezoekers zijn er welkom vanaf zaterdag 17 juni.

In een pand waar in het verleden de mannenafdeling van de bekende Heistse kledingzaak ‘t Saloon in gevestigd was, leggen zaakvoerder Mario Wouters en zijn team volop de laatste hand aan de inrichting van ShopForGeek. Allerlei figuurtjes, poppetjes, collectors items en T-shirts werden er de voorbije dagen met karrenvrachten binnengebracht. 

“Alles wat we verkopen, heeft een link met populaire cultuur, waaronder tv-series, films, of videogames. We hebben onder meer een heel aanbod aan merchandising van de Marvel-superhelden, maar ook fans van bijvoorbeeld Game of Thrones of Harry Potter vinden bij ons zeker hun gading. Voor de liefhebbers van Star Wars staan er eveneens een aantal zeer exclusieve verzamelobjecten in de rekken.”

De opening van de nieuwe zaak vindt plaats op zaterdag 17 juni, van 10 tot 18u. Wie die dag toevallig in de Bergstraat passeert, hoeft alvast niet te schrikken als er plots een aantal kleurrijke figuren voorbij zouden wandelen. “Om onze opening extra in de kijker te zetten, nodigden we zogenaamde cosplayers uit. Dat zijn mensen die zich hobbymatig verkleden in tal van bekende personages uit populaire films, series of games. Zij zullen in de Bergstraat flyers uitdelen om passanten extra te wijzen op onze aanwezigheid. Wie wil, kan ook met hen op de foto.”

www.shopforgeek.com

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio