Trucje voor baby die tandjes krijgt, wordt massaal bekeken

Foto: Shutterstock

Mama

Trucje voor baby die tandjes krijgt, wordt massaal bekeken

Print
Mama’s en papa’s zullen het wellicht beamen: baby’s die tandjes krijgen, kunnen er veel last van ondervinden. Maar Tasia Blackwell uit het Amerikaanse Colombus heeft dé oplossing gevonden om het leed van je kind te verzachten...

De jonge mama kolft moedermelk af, vriest ze in en maakt er lolly’s voor haar oogappel van. Als de pijn komt, trakteert Tashia haar zoontje op een zogenaamde ‘milksicle’. “Hij is er dol op. Het helpt zijn pijn te verzachten en zijn buikje te vullen”, schrijft ze bij een filmpje waarop het zoontje van zijn bijzondere lolly geniet. In minder dan een week tijd is de video meer dan 22,5 miljoen keer bekeken en bijna tienduizend keer gedeeld.

 

 

Tasia toonde ook hoe ze haar lolly’s in zakjes bewaart in de diepvries. Voor dames die zich zorgen maken over het invriezen van borstmelk, geeft Kind & Gezin enkele handige tips op hun website. Het is belangrijk om de melk vers in te vriezen. Bij een temperatuur van minder dan achttien graden onder nul, kan de moedermelk drie tot zes maanden worden bewaard. Houd er wel rekening mee dat ze op deze manier aan afweerstoffen verliest. Ook de smaak, geur en het uitzicht kan veranderen. Maar dat gaat niet ten koste van de kwaliteit.

 

NIET TE MISSEN