Vrouwen en mannen onthullen de échte reden waarom ze hun partners gedumpt hebben

Seks & Relaties

Vrouwen en mannen onthullen de échte reden waarom ze hun partners gedumpt hebben

Print

“Het ligt aan mij en niet aan jou”, is misschien wel een van de meest gebruikte zinnen om een relatie te beëindigen. Maar op websites Reddit en Bored Panda onthullen enkele vrouwen en mannen de echte reden van hun relatiebreuk.

Uit de tientallen bekentenissen valt op te maken dat de meeste relaties eindigen door een gebrek aan persoonlijke hygiëne of slechte tafelmanieren. “Ik heb mijn vriendje gedumpt omdat zijn teennagels zo lang waren dat ze telkens dat hij stapte, ze een klikkend geluid op de grond maakten.” Een andere vrouw kon er niet mee leven dat ze van haar Mormoonse vriend geen groene thee meer mocht drinken. “Hij zei dat het slecht was voor mijn gezondheid maar ik weigerde om mijn thee op te geven.”

“Mijn ex-vriend at zoals een dinosaurus. Hij hield zijn ellebogen dicht bij zijn lichaam en leunde over zijn bord om dichter bij de vork te kunnen”, schreef een andere vrouw op Reddit. ”Ik dumpte mijn vriendje omdat hij water goot bij zijn ontbijtgranen. Ik kon maar niet begrijpen waarom hij geen melk gebruikte”, schreef een wel erg kritische vrouw.

Helpen met plassen

Ook enkele mannen gaan tot bekentenissen over. “Mijn ex-vriendin kwam steeds kijken als ik aan het plassen was. Ze wilde per se mijn penis vasthouden bij het urineren. Uiteindelijk was ik het zo beu dat ik met opzet op haar voeten plaste in de hoop dat ze mij met rust zou laten.”

“Ik had een vriendin die boerde als een vrachtwagenchauffeur”, schreef een dertigjarige man. “Een keer liep het mis: ze wilde zo hard boeren, dat ze moest overgeven op haar bovenbenen. Ze leek wel een zieke hond.”

Spijt

Toch zijn er ook enkelen die spijt hebben van de breuk. “Toen ik 22 jaar was, heb ik een einde gemaakt aan de relatie met mijn vriendin omdat ik dacht dat ze iets voor me verborg. En dat deed ze: een romantische reis voor ons beiden naar de Caraïben. Ik was toen echt een idioot.”

NIET TE MISSEN