Originele vakantiekiekjes? Probeer dan deze poses te vermijden

Foto: Shutterstock

Vakantie

Originele vakantiekiekjes? Probeer dan deze poses te vermijden

Print

De zomervakantie lonkt, de cocktails staan al koud en daarbij hoort...een vakantiefoto van Instagram. Wil je origineel uit de hoek komen? Probeer dan de ‘duckface’ of ‘Hotdog Legs’ te vermijden.

1. De klassieke selfie: een mooi strand met een blauwe hemel en een cocktail in de hand? Je vrienden hebben er al honderden zien voorbijkomen.

2. De duckface: je lippen tuiten zoals een eend en je hoofd wat schuin houden? Op verschillende datingapps is het effect al een tijdje uitgewerkt, op Instagram hoeft het al helemaal niet meer.

3. Zand: Begraven worden in het zand door je vrienden, kan leiden tot hilarische taferelen. Alleen doet ongeveer iedereen het elke zomervakantie wel eens en zijn de foto’s eigenlijk allemaal hetzelfde: jij en in een berg zand.

4. Cultuur: Ga je naar Parijs? Ga dan op zoek naar de verborgen pareltjes en laat foto’s met de Eiffeltoren links liggen.

5. Voeten: Mannen worden voor de foto begraven in het zand, vrouwen verkiezen vaak een kiekje van hun gebruinde voeten op het strand. Helaas is de interesse in je voeten op sociale media eerder gering.

6. Hotdog legs: Een foto van je benen op een ligstoel? In 2016 werd Instagram overspoeld door zo’n foto’s maar intussen zijn we 2017...

7. De parasol: in felle kleuren of gedroogde palmboombladeren? We hebben het ongeveer wel gezien. Zo’n tien keer elke zomerdag.

8. Keuzes: Zie je een prachtig gebouw en wat verder een wel heel hip uitziende wagen? Hou er rekening mee dat je niet alles met je achterban moet delen. Het moment beleven is vaak al meer dan voldoende.

NIET TE MISSEN