© Photo News

Ariana Grande concerteert zondag in Manchester samen met andere sterren

De Amerikaanse zangeres Ariana Grande geeft zondag een groot concert in Manchester, zo hebben de organisatoren dinsdag bekendgemaakt. Zij is daarbij niet alleen.

Enkele dagen geleden had de 23-jarige popster gezegd naar Manchester te willen terugkeren voor een benefietconcert, nadat begin vorige week bij een aanslag na afloop van haar optreden in de Manchester Arena 22 mensen waren omgekomen.

Ook andere sterren zullen hun opwachting maken op het terrein van de Old Trafford cricketclub zoals Justin Bieber, Coldplay, Take That, Niall Horan van One Direction, Miley Cyrus, Usher, Pharrel en Kate Perry, weet de Britse openbare omroep BBC. Er is plaats voor 50.000 mensen.

De BBC zal het evenement, "One Love Manchester" gedoopt, live uitzenden op radio en televisie. Het begint om 20.15 uur Belgische tijd om drie uur later te eindigen.

Tickets zijn vanaf donderdag te koop. Wie er bij was bij het oorspronkelijke optreden van Ariana Grande mag gratis binnen.De opbrengst gaat naar het hulpfonds "We Love Manchester" ten bate van de nabestaanden van de slachtoffers.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio