Gazet van Antwerpen pakt uit met unieke wereldkaart om te krassen

In hoeveel landen ben jij al met vakantie geweest, of heb je om andere redenen verbleven? Met de unieke wereldkaart waarop je landen kan wegkrassen, creëer je je eigen kleurige blik op de wereld. Gazet van Antwerpen doet de kaart cadeau aan alle abonnees.

ph

Met de zomer voor de deur brengt Gazet van Antwerpen je graag al in vakantiestemming. In een speciaal samengesteld e-book lees je 25 reistips. Daarnaast krijg je als abonnee van Gazet van Antwerpen een gratis wereldkaart om te krassen cadeau. Hét ideale cadeau voor (wereld)reizigers. Op de kaart ligt een gouden kraslaag. Als je de de landen die je al bezocht hebt, wegkrast, komen er vrolijke kleuren tevoorschijn.

De persoonlijke wereldkaart heeft een afmeting van 70 x 50 cm en is gemaakt van dik en kwalitatief papier. Ideaal dus om op te hangen of in een kader cadeau te geven aan iemand. Je kan de supergrote kraskaart, ter waarde van 20 euro, afhalen in een Standaard Boekhandel bij jou in de buurt. Je moet wel eerst de bon afprinten die je vindt bij de ‘voordelen’ in de abonneezone.

Vind hier de bon en meer info

DOEN!