Op deze mega-attracties kan je voluit springen tijdens SummerBounce

Foto: Katrijn Van Giel

Op deze mega-attracties kan je voluit springen tijdens SummerBounce

Print

Het grootste springkasteel ter wereld, 11 meter hoog en met een springoppervlak van 850 vierkante meter, komt op 24 juni naar het Nachtegalenpark voor SummerBounce. Ook het ballenbad met 25 kubieke meter aan ballen wordt een blikvanger. Het festival SummerBounce heeft nu ook zicht op het muzikale randprogramma met dj’s.

Sinds de aankondiging van SummerBounce, het springkastelenfestival voor volwassenen, gingen alle ‘Early tickets’ al de deur uit. Vandaag geeft de organisatie ook details over de springkastelen zélf, en over de dj’s. De grootste eyecatcher is ontegensprekelijk het grootste springkasteel ter wereld. Het is 11 meter hoog en met een oppervlakte van bijna 850 vierkante meter vult het de gemiddelde Vlaamse sporthal.

Verder zijn er stormbanen, klassieke luchtkastelen en een ballenbad met 25 kubieke meter aan ballen. Een grote roze opblaasbare kerk dient ook als podium. Daar, en op twee andere podia, staan de dj’s die de beats leveren voor al dat springend geweld. Onder andere Mystique, Romeo Blanco, Laston & Geo, Dimitri Wouters en Freaquency komen draaien voor de bouncers.

Summerbounce, Nachtegalenpark, zaterdag 24 juni. Tickets zijn te koop via www.summerbounce.been kosten 29,90 euro

DOEN!