Celebs

Kate Middleton maakt zich zorgen om haar kinderen op huwelijk van Pippa

Print
Kate Middleton maakt zich zorgen om haar kinderen op huwelijk van Pippa

Foto: Photo News

Kate Middleton maakt zich zorgen over haar kinderen prins George en prinses Charlotte tijdens het huwelijk van haar jongere zus Pippa Middleton, dat dit weekend plaatsvindt in Groot-Brittannië. Haar oogappels zijn volgens haar namelijk op een lastige leeftijd gekomen.

Vorige week organiseerde de Queen een tea party op Buckingham Palace voor kinderen van veteranen. Tijdens het evenement blikte Kate al even vooruit naar het huwelijk van Pippa, waar haar zoon en dochter de rol van bruidskindjes op zich zullen nemen.

Maar helemaal gerust is de 35-jarige Hertogin van Cambridge er niet in, zo verklapte aan gast Andrew Bates. “Ze zei dat prins George (3) en prinses Charlotte (2) erg uitkijken naar de grote dag, maar dat je met kinderen van die leeftijd nooit zeker weet hoe ze zich gaan gedragen”, aldus de genodigde in een reactie aan entertainmentblad People.

Een groot voordeel: de plechtigheid vindt plaats in een lokale kerk en daarna op het landgoed van de Middletons in Berkshire, een plek die de kindjes goed kennen en waar ze in geval van nood optimaal tot rust kunnen komen.

NIET TE MISSEN