© MTV

U dacht dat het er wild aan toeging op ‘Temptation Island’? Dan heeft u dit programma nog niet gezien

Verleiden, liegen en bedriegen. Het jongste seizoen van ‘Temptation Island’ was op z’n zachtst gezegd een van de wildste ooit. Toch is het maar een flauwe bedoening als je het vergelijkt met ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, dat zondagavond weer begint.

nadb

Negen singles vertrekken naar een paradijs voor een zomer vol liefde. Ze feesten, daten en flirten in een tropische setting. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor onenightstands of misschien wel voor de ware liefde. Maar dan komt er onverwacht bezoek... Hun exen.

Sommigen van hen willen wraak, anderen hopen hun ex terug te winnen. En dat leidt dan weer tot slaande ruzies. Vanaf 14 mei is alle drama van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ weer te volgen op MTV. Dit zijn de kandidaten die beginnen aan het nieuwe avontuur:

Esmee & Sharon (20)

De Brabantse tweelingzussen Esmee en Sharon weten hoe ze de aandacht moeten trekken van de jongens. “Heel Ex on the Beach zal om ons draaien”, klinkt het. “Alles draait namelijk altijd om ons. We staan graag in het middelpunt en doen altijd alles samen en delen alles. Ook onze mannen.”

Ze worden omschreven als prettig gestoord, impulsief, enthousiast en party animals. Ze zijn zeker niet vies van een beetje drama. Vrienden maken zit er al helemaal niet in. “Wij haten meisjes. Vooral als ze knap zijn.” Toch zouden ze een meisje niet snel uit bed schoppen. Sharon is biseksueel, Esmee valt alleen op mannen.

Shelby (20)

De Almeerse Shelby is model, hostess en entertainer. Ze is openminded, spontaan maar ook lui. Ze houdt wel van een feestje. Shelby valt zowel op mannen als op vrouwen. Als ze iemand ziet zitten, flirt ze er op los. Afwijzingen komen niet in haar boekje voor.

Hannah (19)

De Belgische Hannah is met haar negentien jaar de jongste van de groep, maar ze laat zich niet zomaar aan de kant schuiven. Ze noemt zichzelf vastberaden en temperamentvol. Ze is sociaal en heeft een flinke dosis humor.

Mannen moeten voor haar the whole package hebben. “Mijn ideale man: minstens 1m80, getinte huid, afgetraind, donker haar, donkere ogen, perfect gebit, verzorgd, modebewust, lichtjes arrogant, zelfverzekerd, grappig, intelligent, spontaan, vriendelijk, zorgzaam, eerlijk betrouwbaar, gevoelig en communicatief.”

Alisa (20)

Deze spontane Russische schone valt op muscles en brains. Onzeker is Alisa zeker niet. Ze geeft zichzelf een dikke tien en weet mannen met één blik te versieren. Met haar karakter - een mix van doeltreffendheid, gevoeligheid en vrolijkheid - weet ze mannen te regelen.

Ze is bovendien heel positief. “Ik probeer altijd met optimisme elke situatie aan te pakken”, zegt ze.

© MTV

Yoshi (22)

De Belgische Yoshi weet zijn uiterlijk, sociale skills en charme goed in te zetten om vrouwen te versieren. Hij heeft dan ook al flink water avontuurtjes op zijn naam staan. Zo’n tweehonderd. Hij heeft slechts vier echte relaties gehad.

Yoshi valt niet alleen op uiterlijk, maar houdt ook van sterke vrouwen. Zijn type? Mooie vrouwen met een zelfverzekerde lach.

Mike (23)

De Belgische Mike omschrijft zichzelf als een party boy. Deze vrouwengek is grappig, speels, koppig en draait nergens omheen. Hij houdt niet van delen, maar beschermt wat van hem is en is ook niet vies van wraak. Dat is dan ook precies de reden waarom hij is vreemdgegaan met de beste vriendin van zijn toenmalige vriendin.

Bastiano (25)

Met zijn 1m95 en afgetrainde lichaam is Bastiano een grote verschijning. Hij oogt misschien stoer, maar heeft een klein hart voor wie hij erbij in de buurt laat...

Bas omschrijft zichzelf als een womanizer en heeft met al zeker 150 vrouwen het bed gedeeld. “Vrouwen voelen zich bij mij snel op hun gemak. En zodra ik achter hun zwakke punten kom, maak ik daar misbruik van”, geeft hij toe.

Jeffrey (24)

Vrouwen aan het lachen brengen is zijn ‘ding’ om hun hart te veroveren. Of in ieder geval om ze in bed te krijgen. Zijn karaktereigenschappen: sociaal, sympathiek, charmant en durfal.

Jeffrey houdt er wel van wanneer vrouwen laten zien dat ze geen concurrentie dulden. Hij valt naar eigen zeggen op vrouwen die een tikkeltje psycho en snel jaloers zijn. “Ik val op nep: grote tieten en dikke lippen”, klinkt het.

‘Ex on the Beach: Double Dutch’, iedere zondag om 22 uur op MTV.

Nu in het nieuws