© Instagram

Voor deze fotogenieke ijsjes voor volwassenen gaat iedereen in de rij staan

Tipsy Scoop was tot voor kort enkel online te verkrijgen, maar nu heeft het voor het eerst een winkel geopend in New York en het loopt er storm voor hun ijsjes. Elk bolletje heeft een flink alcoholpercentage en iedere maand wordt er een drank die in de schijnwerpers gezet. Bovendien ziet het er allemaal nog eens heel fotogeniek uit.

flb

Tipsy Scoop was online zo'n groot succes in de VS dat ze uiteindelijk besloten toch een winkel te openen. Begin mei was het in New York City dan eindelijk zover en sindsdien staan er dagelijks lange wachtrijen voor de Barlour om van de alcoholische ijsjes te proeven. Denk aan smaken zoals limoncellosorbet van frambozen of chocolade met gezouten caramel en whisky.

Gelukkig kunnen ook gezinnen er terecht want er zijn enkele varianten zonder alcohol verkrijgbaar en voorts staan er eveneens icecream sandwiches en taarten op de menukaart. Goed voor een familie-uitstap dus of gewoon een avondje uit met de vrienden. Een plank met vier 'shotjes', komt eraan! Alleen jammer dat je daarvoor naar de Big Apple moet.

NIET TE MISSEN